Ben u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf om een WordPress website te laten maken dan bent u bij mij aan het juiste adres. Met WordPress maak ik professionele website’s of een webwinkel naar uw wensen.

Het begint met een afspraak onder het genot van een kopje koffie waar u mij verteld wat de wensen zijn. Ik denk vervolgens graag met u mee en bespreek de mogelijkheden. Dit gesprek is altijd gratis.

Uiteraard maak ik een offerte op maat voor u. Als de website “staat” kunt er voor kiezen om het onderhoud bij mij weg te leggen of dit zelf te gaan doen. Ik kan u de basis uitleggen hoe u de website draaiende houdt want een WordPress website moet regelmatig ge-update worden maar dat is echt geen hogere wiskunde!

Wilt u een website die ook beter gevonden wordt op internet/google dan kunnen we ook daarvoor de mogelijkheden bespreken. Ik kan uw site al zo inrichten dat deze beter match met Google en er zijn ook nog externe tools die ingezet kunnen worden om een betere ranking te behalen.

Ook kan ik in dezelfde huisstijl uw facebook of instagram/youtube pagina vorm geven, kortom alles is mogelijk en dat hoeft echt geen duizenden euro’s te kosten!

Hosting

Wij werken met een partner waar wij onze website’s onder brengen voor wat betreft de webhosting. In feite besteden we dat dus uit want wij hebben niet zelf servers staan. Wij werken goed samen met deze partij die betrouwbaar en een stabiele kwaliteit levert. Wij werken NIET met Strato.

Voorbeeld webwinkel

Wilt u een voorbeeld zien van een webwinkel die ik gebouwd heb dan verwijs ik u graag naar https://hipensfeervolwonen.nl of https://speelgoedcenter-oosterhout.nl

Website laten bouwen/ontwerpen

.