Wanneer u een website heeft of een website door ons heeft laten bouwen, kunnen wij ook het website onderhoud voor onze rekening nemen. Wij zorgen er dan voor dat er regelmatig een backup van uw website gemaakt wordt en wij kunnen u website voor u up-to-date houden.

Wat verstaan wij onder onderhoud:

  1. Een backup maken van uw website
  2. Het updaten van de ingebouwde plugins. Dit is nodig om uw website soepel te laten draaien. Houdt u het updaten van de ingebouwde plugins niet bij dan zal dit uiteindelijk uitval van uw website betekenen. U moet er dan ook echt rekening mee houden dat een website ALTIJD het nodige onderhoud vraagt.
  3. Berichten en foto’s plaatsen. Een website die nooit veranderd zal minder goed scoren in Google maar ook bij uw bezoekers. Het is niet nodig om de hele look en feel te veranderen maar met enige regelmaat een andere foto plaatsen, een blog bijhouden of eens iets nieuws op de website vermelden zodat men ziet dat uw website “leeft” is essentieel. Dit zal ervoor zorgen dat bezoekers uw website wat vaker bezoeken waardoor u dus kansen heeft van een bezoeker een klant te maken. Voor uw klanten is het ook handig als men bijv. weet of u tijdens bepaalde feestdagen en/of vakanties gewijzigde openingstijden heeft. Ook dit kan men op de website vermelden.

Onderhoudscontracten:

Wij werken altijd met een onderhoudscontract als u wilt dat wij uw website onderhouden. Hiervoor kunt u heel eenvoudig een abonnement afsluiten. Wij bieden u een aantal verschillende pakketten:

Basis pakket

Het basis contract bestaat uit het maandelijks backuppen van uw website en plugins updaten.

Berichten/foto’s plaatsen (tot 2 opdrachten per maand)

Prijs per maand:
€ 29,95 excl. BTW

Medium pakket

Een medium contract bestaat uit het maandelijks backuppen van uw website en plugins updaten.

Berichten/foto’s plaatsen (tot 5 opdrachten per maand)

Prijs per maand:
€ 49,95 excl. BTW

Extra pakket

Een extra contract bestaat uit het 2x per maand backuppen van uw website en plugins updaten.

Berichten/foto’s plaatsen (tot 10 opdrachten per maand)

Prijs per maand:
€ 64,95 excl. BTW

Pro pakket

Het pro contract bestaat uit het 2x per maand backuppen van uw website en plugins updaten.

Berichten/foto’s plaatsen/vervangen (onbeperkt)

Prijs per maand:
€ 99,95 excl. BTW

Het pro extra pakket bestaat uit het 2x per maand backuppen van uw website en plugins updaten.

Berichten/foto’s plaatsen/vervangen (onbeperkt)

SEO tool inbouwen en SEO vriendelijke pagina’s schrijven waarmee u beter gevonden wordt in google.

Prijs per maand:
€ 149,95 excl. BTW

Een SEO tool inbouwen in uw WordPress website en uw site optimaliseren voor google kan ook zonder onderhoudscontract of in combinatie met een ander pakket (dan het pro extra pakket) gekozen worden. In dit geval maken wij een prijs “op maat”.

Indien u hierin interesse heeft neemt u dan gerust contact met ons op.

Een contact kan worden afgesloten voor 6 of 12 maanden. U kunt ervoor kiezen om maandelijks een factuur te ontvangen of een factuur voor de totale contract lengte (6 of 12 maanden). De opzegtermijn voor een onderhoudscontract is 1 maand. Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen.