Is uw website verouderd of werkt deze niet fijn meer dan kunnen wij een website makeover realiseren. Bij een makeover kunnen wij uw bestaande huisstijl of look & feel overnemen maar verder de website in een geheel nieuw jasje steken. Bij een website makeover zorgen wij dat uw website:

  1. weer soepel draait en gebruiksvriendelijk is
  2. weer voldoet aan de normen van deze tijd (de website moet geschikt zijn om bezocht te worden vanaf telefoon en tablet.

Ook kunnen wij binnen uw huisstijl of look & feel ervoor zorgen dat uw website bijv. totaal anders wordt ingedeeld of wij kunnen uw website dynamischer maken. Door te kiezen voor een thema of ander thema kunnen wij uw website dezelfde opzet geven maar er toch totaal anders laten uitzien terwijl wij uw huisstijl aanhouden.

Soms kiezen klanten er ook voor om echt voor een totaal andere website te gaan maar wel te werken met de bestaande informatie. Ook dat valt onder een website makeover. In onderstaand voorbeeld ziet u links een foto van de oorspronkelijke website en rechts het resultaat na de makeover. Alle teksten van de oude website zijn overgenomen op de nieuwe website maar het heeft een andere plaats gekregen en de website heeft daarnaast een totaal andere uitstraling gekregen en ook fris en modern.

Home
Oude website
Website na makeover

In sommige gevallen gaat “Less is More” zeker op. Website’s met veel teksten zijn uit de tijd en beelden spreken vaak voor zich. Werken met goede foto’s of beelden en soms video’s is dan ook een absolute aanrader.