Om uw website te laten bouwen/ontwerpen maak ik gebruik van WordPress. Met WordPress is het mogelijk om mooie en professionele website’s te maken die soepel werken op computer, tablet en telefoon. In deze tijd is het steeds belangrijker geworden dat website’s juist goed draaien op tablets en telefoons want bijna iedereen heeft wel een smartphone en bezoekt daarmee het internet.

Ik werk dus met WordPress. In WordPress is het mogelijk om met thema’s/templates te werken. Zo zet je de look en feel al voor een groot gedeelte vast. Maar daarnaast kan ik een website ook precies zo bouwen als u voor ogen heeft en afwijken van een thema. Ook is het mogelijk om met een thema te starten en zelf gebouwde pagina’s ermee te combineren. Zo zijn de mogelijkheden in WordPress echt heel groot en bijna oneindig.

Wij hebben toegang tot een grote database met foto’s waarmee wij uw website kunnen inrichten maar liever maken wij natuurlijk foto’s in of van uw bedrijf en/of producten. Wellicht heeft u zelf voldoende foto’s waar we mee aan de slag kunnen gaan maar anders kunnen wij dus altijd op locatie komen om professionele foto’s te maken.

Hosting

Wij werken met een partner waar wij onze website’s onder brengen voor wat betreft de hosting. In feite besteden we dat dus uit want wij hebben niet zelf een kast servers staan. Wij werken goed samen met deze partij die betrouwbaar en een stabiele kwaliteit levert. Wij werken NIET met Strato.

Webwinkel

Als u een fysieke winkel heeft en deze wilt uitbreiden met een online winkel kan ik deze voor u bouwen.
Ook kan ik de bestaande huisstijl overnemen en deze verwerken in de online winkel. Ik bouw een betalingssysteem in zodat er online betalingen geaccepteerd kunnen worden via Ideal. Optioneel kunt u er ook voor kiezen om klanten te laten betalen met Paypal, Visa, Klarna etc. Het is mogelijk om in het administrator gedeelte de statistieken in te zien zodat u weet hoe uw website bezocht wordt. Uiteraard kan ik deze koppelen aan google (google analytics en google search console). Wilt u een voorbeeld zien van een webwinkel die ik gebouwd heb dan verwijs ik u graag naar https://hipensfeervolwonen.nl

Website laten bouwen/ontwerpen

SEO

Wat is SEO nu precies en waarom is het belangrijk? SEO is een afkorting voor Search Engine Optimization, ofwel zoekmachine optimalisatie. SEO begint bij je eigen website. Je website moet goed geoptimaliseerd zijn en moet waarde toevoegen voor de gebruiker. Door SEO toe te passen op jouw website, help je de zoekmachines jouw website te indexeren en hier een waarde aan toe te kennen. SEO omhelst alle technieken die je op jouw website kunt toepassen om invloed op deze waardering uit te oefenen. Hoe hoger deze waardering of PageRank, hoe hoger jouw website in de resultaten terug te vinden is.

Klik hier om meer te lezen over SEO.