U wilt uw website laten bouwen in Oosterhout? In dat geval kunt u bij ons terecht. Als u in Oosterhout en omgeving woont is het fijn dat u makkelijk en snel persoonlijk contact kunt hebben met uw website bouwer. De lijntjes zijn dan lekker kort en persoonlijker.

Ik ben gevestigd in Oosterhout (N-br.) en ben een eenmans bedrijf. Het voordeel daarvan is dat u maar met 1 persoon te maken heeft en die persoon, ik dus, volledig op de hoogte is van wat er dient te gebeuren en wat er al gedaan is.

Ook is een klein bedrijf zoals ik ben natuurlijk goedkoper dan een bedrijf wat meerdere monden moet voeden. Daarbij werk ik niet met standaard prijzen, maar kijk ik naar wat er gedaan moet worden, hoeveel tijd of werk daarin gaat zitten en maak ik altijd een offerte op maat. Zo weet u precies wat u betaald en waarvoor u betaald.

Hosting

Wij werken met webhoster Vimexx en laten de door ons te bouwen website’s via hun servers lopen.
Wij hebben daar goede ervaringen mee en zij zijn ook in staat, mochten er problemen zijn, op korte termijn hulp te bieden. Gelukkig komt dit niet vaak voor en leveren zij een constante en stabiele kwaliteit.

Uw website hosting kost per jaar € 39,95 excl. btw.
Domeinnaam registratie kost het eerste jaar niets en vanaf het 2e jaar komt dit op € 7,95 excl. btw.

De facturatie loopt dan ook gewoon bij ons zodat u alles onder 1 dak kunt onderbrengen.

Webwinkel

Als u een fysieke winkel heeft en deze wilt uitbreiden met een online winkel of u wilt alleen een webwinkel beginnen dan kan ik deze voor u bouwen.
Ook kan ik de bestaande huisstijl overnemen en deze verwerken in de online winkel. Ik bouw een betalingssysteem in zodat er online betalingen geaccepteerd kunnen worden via Ideal (hiervoor is wel een zakelijke rekening nodig). Wilt u een voorbeeld zien van een webwinkel die ik gebouwd heb dan verwijs ik u graag naar https://hipensfeervolwonen.nl

Website laten bouwen/ontwerpen

SEO

De teksten van uw website kijk ik voor u na zodat deze zo SEO vriendelijk worden geschreven waardoor u beter vindbaar bent in Google. Indien gewenst kan ik in uw WordPress website een extra plugin bouwen die helpt met het beter vindbaar te zijn in Google. Daarnaast kan ik uw website koppelen aan een SEO tool (RankTracker) die ook nog eens helpt door zoekwoorden beter vindbaar te maken in Google.

Ik ben geen SEO specialist en mocht u de wens hebben om op nummer 1 in de zoekresultaten op google te verschijnen dan dient u daarvoor zelf een bedrijf aan te nemen wat hierin wel gespecialiseerd is.
Houdt u er wel rekening mee dat dit een kostbare wens is wat ook niet heel snel te realiseren is.