Design Studio Oosterhout is een webdesigner gevestigd in Oosterhout (N-br.). Een succesvolle business begint bij een goed gebouwde en informatieve website. Wij maken voor jou graag een waanzinnig mooie en professionele website voor op de digitale snelweg.

Wat kun je van ons verwachten?

  1. Webdesign: het maken en ontwerpen van jou website met de juiste look en feel waar jij je goed bij voelt en die spreekt voor zich.
  2. Responsive: wij zorgen ervoor dat jouw website evengoed draait op een smartphone en tablet als op je computer.
  3. SEO: laat ons je teksten nakijken en SEO friendly maken zodat je hoger in de rankings van google verschijnt.
Webdesigner oosterhout

Als de website klaar is kun je er voor kiezen om het onderhoud van de website bij ons onder te brengen. Een WordPress website vraagt namelijk altijd onderhoudt. Zo moet er regelmatig een nieuwe versie WordPress geupdate worden en de ingebouwde plugins vragen ook om updates. Houdt je dit niet bij dan zal je website uiteindelijk niet meer werken en zichtbaar zijn.

Dit onderhoud kunnen wij voor je doen. Daarbij zorgen we dan dat als jij de teksten aanlevert deze weer netjes en SEO friendly op je website gezet worden. We hebben hiervoor diverse onderhoudspakketten tegen vriendelijke prijzen. En op die manier heb jij totaal geen omkijken naar je website en kun jij doen waar je goed in bent.

Klik hieronder op de knop om meer te lezen over website onderhoud en onze contracten.