Wilt u een professionele website laten maken, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik werk met WordPress waarmee moderne en professionele website’s te realiseren zijn die ook zeer geschikt zijn om bezocht te worden vanaf telefoon of tablet. Steeds meer mensen maken gebruik van hun telefoon om het internet af te zoeken dus vinden wij het belangrijk dat uw website ook op een telefoonscherm goed overkomt.

Mocht u al een bestaande huisstijl hebben dan kunnen wij deze uiteraard verwerken in uw website. Mocht u nog geen huisstijl hebben dan denken wij graag met u mee. Ook kunnen wij naast een informatieve website ook een webwinkel maken. Om een webwinkel te maken is het noodzakelijk om een zakelijke rekening te hebben daar een systeem zoals ideal alleen aan een zakelijke rekening gehangen kan worden.

Mocht u vragen hebben neem dan gerust, geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek om onze werkwijze en ideeën uit te leggen onder het genot van een kopje koffie.

Voorbeelden van door ons gemaakte website’s

Hip en sfeervol wonen

Speelgoedcentrum Oosterhout

MiniCamping de Kwikstaart

Fysiotherapie Dommelbergen

Gerard van Domburg sportverzorger

Website laten bouwen/ontwerpen

SEO

Ik probeer de teksten op uw website zo SEO vriendelijk mogelijk te schrijven zodat u beter gevonden wordt op google. Ook bouw ik een plugin in die de website helpt beter gevonden te worden en kan ik met software (Rank Tracker) uw website daarbij nog een extra boost geven. Wel wil ik u erop wijzen dat ik geen expert ben op het gebied van SEO maar mocht u er veel belang aan hechten heel goed te scoren in google dan kan ik dit uitbesteden. U dient er dan wel rekening mee te houden dat dit een kostbare aangelegenheid is.