MijnPortfolio

Website Geef Een Foto Cadeau

Voor een klant die een webwinkel heeft in producten die gepersonaliseerd kunnen worden, hebben wij een donker thema gebruikt. Het is voor een aantal producten mogelijk om deze online zelf te ontwerpen. Mooie website met veel mogelijkheden voor de klant.

Website Geef Een Foto Cadeau

Visitekaartje Gerard

Voor een klant die werkt als sportmasseur hebben wij een visitekaartje ontworpen.

Visitekaartje voor klant Gerard

Visitekaartje Hip en Sfeervol Wonen

Voor een webwinkel in luxe woonaccessoires en meubilair hebben wij een mooi visitekaartje ontworpen in stijl van de website.

Visitekaartje voor Hip en Sfeervol Wonen

Website voor Hip en Sfeervol Wonen

Voor een klant die een webwinkel heeft in luxe woonaccessoires en meubilair hebben wij een prachtige website gemaakt passend bij de stijl van wat men verkoopt. Op de website is tevens het logo te zien wat wij ook ontworpen hebben en hebben gebruikt voor het visitekaartje.

Website Hip en Sfeervol Wonen

Visitekaartje De Laat Financiën

Voor een klant die werkt als controller en voor zichzelf is begonnen hebben wij een passend visitekaartje/huisstijl ontworpen.

Visitekaartje voor klant De Laat

Makeover Minicamping de Kwikstaart

De website van Minicamping De Kwikstaart is in een nieuw modern jasje gegoten zodat de website er weer modern en fris uitziet. De indeling is verbetert waardoor de klanten makkelijker informatie kunnen vinden. Daarnaast is de website gemaakt in heel licht geel (2 tinten) en groen wat de kleuren van de natuur zijn wat weer prima past bij een kleine camping gelegen in de natuur.

Webdesign makeover Minicamping De Kwikstaart

Website van de broekse polder

We hebben een website gemaakt voor een hondenkennel: Van de Broekse Polder. Het onderhoud van de website wordt door de klant zelf gedaan.

Website Van de Broekse Polder

Nogalov

Voor een verpakking van thee hebben wij een label ontworpen.

Label voor verpakking

Website Fysiotherapie Dommelbergen

Wij hebben voor Fysiotherapie Dommelbergen een moderne en responsive website gemaakt.

Webdesign Fysiotherapie Dommelbergen

Website makeover Be-leef

We hebben de bestaande website van Be-leef in een nieuw en verfrissend jasje gestoken. De website is weer voorzien van nieuwe technieken en heeft een moderne uitstraling die past bij de aangeboden diensten.

Website makeover Be-leef

Website Gerard van Domburg

Wij maken ook website's voor mensen met een klein budget. Dit zijn veelal informatie website's met een beperkte maar duidelijke inhoud.

Webdesign Gerard

image
image
image
image