Design Studio Oosterhout is een webdesign/grafische ontwerp studio gevestigd in Oosterhout. Wij bouwen mooie en professionele website’s met WordPress en kunnen deze ook voor u onderhouden.

Ik begrijp als geen ander de kracht van een “goede” website. Naast dat deze technisch goed gebouwd moet zijn is het ook fijn als de website klantvriendelijk is, eenvoudig is in gebruik en geschreven is op een manier zodat google uw website ook kan vinden en kan tonen aan klanten die zoekende zijn.

Niet één website is standaard. Ik luister naar uw wensen en komen met ideeën om uw wens zo goed mogelijk tot uiting te laten komen. Omdat ik ook zelf grafisch ontwerp kan ik uw website echt uniek maken en ervoor zorgen dat u opvalt bij uw (potentiële) klanten. In feite vertaal ik dus uw ideeën en wensen in beeld en daarin ben ik erg enthousiast en goed!

Bij mij zult u geen kreten vinden als “gratis website of website vanaf 1 euro per maand” zoals sommige van mijn collega’s u proberen te lokken met mooie praatjes. Bij mij krijgt u een eerlijk advies en een eerlijke prijs. Het spreekt voor zich dat een informatieve website goedkoper is om te maken dan een website waarin veel plugins gebouwd moeten worden of een webwinkel. Dus bent u op zoek naar een eenvoudige website met ca. 10 informatieve pagina’s dan moet u denken aan een vanaf prijs van € 299,00 euro (excl. BTW).

Een afspraak bij mij maken is natuurlijk altijd vrijblijvend. Op die manier kunnen we onder het genot van een bakje koffie onze ideeën uitwisselen en maak ik graag een passende offerte voor u.

Bel of mail mij voor een afspraak op:

06- 1605 7849 of

info@designstudiooosterhout.nl