Bij Design Studio Oosterhout kunt u ook terecht voor wat betreft Fotografie. Wij maken vaak zelf foto’s zodat wij deze kunnen gebruiken op de door ons te bouwen website’s zodat wij geen stockfoto’s hoeven te kopen. Daarmee heeft u dan ook altijd een unieke website.

Indien u interesse heeft om een fotobestand te kopen omdat u een foto van ons wilt opnemen in een krant, magazine etc. ook dan kunt u ons benaderen. Let op: wij verkopen alleen de jpg, png of tif bestanden. Wij verkopen nooit het originele raw bestand.

De foto’s die wij niet gebruiken voor projecten bieden we te koop aan zodat u deze kunt bestellen als wanddecoratie (afgedrukt op plexiglas, canvas, behang, muurcirkels, noem maar op). U kunt hiervoor terecht op de website van werkaandemuur.nl. Deze site is wel aan de prijs maar u kunt d.m.v. een app direct kijken hoe een foto in uw interieur zou staan. Mocht u liever iets goedkoper uit willen zijn dan kan dat ook want wij werken samen met een aantal partners waar wij onze foto’s laten afdrukken en zij zijn aanmerkelijk goedkoper. Wij maken dan ook graag een offerte op maat voor u.

Vind je fotografie leuk?

Volg ons op Instagram

Onze foto’s zijn ook te zien op 1x.com waar wij een selectief aantal te koop aanbieden.